Onion & mushrooms pizza

Hey pixels, I think I said this before, but I eat pizza almost every Saturday. After spending all the morning buying supplies for my DIY’s and for my Etsy shop and having a coffee with friends, I arrive at home hungry but too lazy to cook… So a pizza it’s a perfect option!!

This was the pizza I ate last Saturday. I love trying new recipes, just not to eat always the same pizza… This was particularly yummy!!

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Ingredients (serves 1):

  • 1 store bought pizza crust
  • tomato sauce
  • oregano, grated mozarella (feel free to use a vegan cheese)
  • 1/2 small can sliced mushrooms
  • 1/2 onion, sliced
  • salt, black pepper
  • 2 tablespoons soy cream

 

Directions:

Preheat the oven at 185ºC

Cook the onion in olive oil for about 5′. Add the mushrooms, salt, black pepper and oregano. Cook another 5′

Cover the crust with tomato sauce and mozarella.

Add the soy cream to the mushroom saucepan. Wait 2′, stirring constantly. Pour this sauce all over your pizza.

Bake for 10-12′, or until the crust is golden brown. Wait a couple of minutes before start eating, or it will be too hot (if you can, my happy pixels).

 

What do you do on Saturday mornings? Do you go shopping? To a brunch? Do you do your homework? Please, let me know in the comments below.

If you make this pizza at home, you can take a picture and instagram it!! Use the hashtag #thp

Hey pixels, creo que ya he dicho esto antes, pero como pizza casi cada sábado. Después de pasar toda la mañana comprando materiales para manualidades y para mi tienda en Estsy y de tomarme un café con amigos, llego a casa hambrienta pero sin ganas de cocinar…. Así que una pizza es una opción perfecta.

Esta fue la pizza que comí el último sábado. Me encanta probar nuevas recetas, no comer siempre la misma.. Esta estaba particularmente buena.

Ingredientes (para 1 persona):

  • 1 base de pizza comprada
  • salsa de tomate
  • 1/2 cebolla, laminada
  • oregano, mozarella rallada (podéis usar una versión vegana)
  • 1/2 lata pequeña de champiñones laminados
  • sal, pimienta negra
  • 2 cucharadas de nata de soja

 

Instrucciones:

Precalentar el horno a 185ºC

Cocer la cebolla en aceite de oliva durante 5′. Añadir los champiñones, sal, pimienta negra y orégano. Cocinar otros 5′

Cubrir la base con la salsa de tomate y la mozarella.

Añadir la crema de soja a la paella con los champiñones. Esperar 2′, removiendo constantemente. Verter la salsa sobre la pizza.

Hornear entre 10-12′, o hasta que los bordes estén dorados. Esperar un par de minutos antes de empezar a comer, o si no será demasiado caliente (si podéis, mis queridos pixels).

¿Qué hacéis los sábados por la mañana? ¿Vais de compras? ¿A tomar un brunch? ¿Hacéis deberes o trabajáis? 

Si hacéis esta pizza, podéis colgar una foto de la vuestra en Instagram. Usad el hashtag #thp

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4 thoughts on “Onion & mushrooms pizza”

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